Hogyan segített vásárlóinknak az UKKO Fogyasztó Tea? [videó beszámolók]

Amikor 2018 májusában meghirdettük az UKKO Nyílt Napot a vásárlóinknak, még mi sem gondoltuk, hogy annak ilyen sikere lesz, és hogy ilyen sok pozitív visszajelzést kapunk.

Azon a bizonyos május hétköznap délelőtt aztán egymás után érkeztek a vendégek, és örömmel mesélték el nekünk, hogy miképp változtatta meg életüket a Fogyasztó Teakeverék. Még egyszer köszönjük nekik, mert nekünk is felejthetetlen élmény volt.

Nézd meg te is a videókat, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk bátran.

Gabriella véleménye a Fogyasztó Teáról

Gabriella két gyerek után határozta el, hogy itt az ideje ledobni a szoptatási időszak alatt felcsúszott kilókat, ezért hatékony segítséget keresett. Úgy érzi, hogy a Fogyasztó Teakeverékkel sikerült elérnie a célját, és azóta nagyon jól érzi magát a bőrében.

A május Nyílt Napunkon ezért örömmel mondta el nekünk a véleményét. Miért ne lehetnél te a következő, akinek sikerül?

Éva véleménye a Fogyasztó Teáról

Nyugdíjasként sem lehetetlen életmódot váltani, lefogyni és még több időt (sőt, energiát) adni magadnak, hogy azt az unokákkal és a családdal tölthess. Van olyan vásárlónk, akinek a Fogyasztó Teakeverék segített ezt a célt elérni.

Hallgasd meg Éva véleményét a május UKKO Nyílt Napon készült videónkban, és tudd meg, hogyan változtatta meg az ő életét a teakeverék.

Zsuzsi véleménye a Fogyasztó Teáról

Miért szereti a májusi UKKO Nyílt Nap egyik legfiatalabb vendége a Fogyasztó Teakeveréket? Azért, mert az élénkít, fogyaszt és alakot is formál.

Zsuzsi már két éve issza a Fogyasztó Teakeveréket, és örömmel mondta el nekünk az UKKO Nyílt Napon, hogy milyen elégedett. Még csak ízesíteni sem szokta, hiszen a tea annyira finom, hogy szinte itatja magát. Ülőmunkát végzőknek ideális segítség, mert az kiválthatja a reggeli kávét és segíti a szervezet anyagcsere-folyamatait. Nézd meg Zsuzsi véleményét, és próbáld ki te is a Fogyasztó Teakeveréket.

Judit véleménye a Fogyaszó Teáról

Judit az élénkítő hatása miatt szeretett bele a Fogyasztó Teakeverékbe, amely olyan finom, hogy az szerinte itatja magát. A május UKKO Nyílt Napra Zsuzsával érkezett (megbeszélték, hogy mind a ketten részt vesznek, ha már oly régóta isszák a teát), és a lány elmondta, hogy sokkal energikusabbnak érzi magát, ezáltal kávéból is kevesebbet iszik.

Julianna véleménye a Fogyasztó Teáról

Julianna most már majd’ egy éve issza a Fogyasztó Teakeveréket, amivel először a Facebookon találkozott, ahol ismerősei osztották meg egyik posztunkat. Az első teacsomagot egy székesfehérvári teázóban vásárolta, és mivel szimpatikus volt neki a végeredmény, ezért azóta is vásárlónk. Julianna külön kiemelte, hogy ő mindig a 3+1-es kiszerelést rendeli, aminél a negyedik csomag tea ajándék.

 

10 fogyókúrás hiba

Lássuk be, nem nehéz hibázni egy fogyókúra során. Most a 10 leggyakoribb fogyókúrás hibát foglaltam össze. Kattints ha érdekel!

Részletek

Fogyás és lélek kapcsolata

A fogyásra sokan csupán fizikai folyamatként tekintenek. Csakhogy megszabadulni a kilóktól komoly lelki erőfeszítést is igényel.

Részletek

Fogyókúrás reggeli, ami hizlal?

Vajon minden élelmiszer olyan egészséges és biztonságos, mint ami elterjedt róluk, vagy csak a marketingben erősek?

Részletek

Sportitalok: Mítosz vagy egészség?

Sokan nyúlnak a sportitalokhoz, amikor az egészséges életmódváltás elemeként kocogni, edzeni kezdenek. Vajon jól teszik ezt?

Részletek

Karcsúsító antioxidáns bomba

Meglepő kombinációban, egy hihetetlenül finom, elképesztően egészséges és csodálatosan piros jéghideg felfrissülés.

Részletek

8 étel amitől nem hízol meg

Van egy jó hírem! Léteznek olyan ételek, amiket bátran ehetsz bármikor, mert szinte egyáltalán nem hízol meg tőlük. Ismerd meg őket!

Részletek

Zsírégető Smoothie

Íme egy szuper zsírégető fogyiteás alma-kivi-spenót turmix, ami nem csak az alakodnak tesz jót, hanem az egészségednek is.

Részletek

Éhezés nélkül is lehet tartósan fogyni!

Az én olvasatomban tartósan fogyni annyit tesz, hogy olyan egészséges életmódot választasz, amit életed végéig fenntartható, méghozzá megerőltetés nélkül.

Részletek

Szénhidrátok a célkeresztben - Jó neked?

Mire jók a szénhidrátok, egyáltalán jó-e neked ezeket fogyasztod és hogyan függnek össze a fogyással? Ezekre keresem a választ.

Részletek

Érdekel a tartós fogyás titka?

"5 év alatt híztam meg, de 1 hét alatt akarok lefogyni" Gyakran hallom ezt, és mindig ugyan azt mondom: Sajnos ez így nem fog menni...

Részletek

A glikémiás indexről

Akik súlyproblémával küzdenek, kézenfekvő volna úgy kerülni a feldolgozott szénhidrátokat, akár ördög a szenteltvizet.

Részletek
 
 

4 gyermekes családapa, Celluláris Medicina Tanácsadó, a Természetes Gyógymódok Szakértője, az UKKO Tea családi vállalkozás tulajdonosa.

Neked ajánljuk

Útmutató refluxosoknak

Reflux kisokos

A csodálatos zöld tea

Teák és gyógynövények

Napi egy alma az orvost távol tartja?

A természetgyógyász tanácsai

 
Copyright 2013-2019  |  UKKO Hungária Kft.