Hogyan segített vásárlóinknak az UKKO Reflux Tea? [Reflux tea tapasztalatok]

2018 májusában nyílt napot tartottunk a vásárlóinknak, mert szerettük volna megtudni, hogy miképp élik vagy élték meg a refluxbetegséget, és hogy mit gondolnak az UKKO Reflux Teakeverékről.

Jól esett, hogy az előzetes regisztráció és az idő rövidsége ellenére sokan eljöttek; volt, aki több száz kilométert utazva. Már az ilyen apró gesztusokból éreztük, hogy az UKKO számukra nemcsak egy tea és nemcsak egy teázási rituálé, hanem…

… megoldás a problémákra. Jól esett hallgatni a történeteket, és azt, hogy miképp segítettünk a reflux tüneteinek enyhítésén. Nézd meg te is a videókat, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk bátran.

Balázs véleménye a Reflux Teáról

Balázs több évtizede küzdött a refluxszal, és mivel úgy érezte, hogy a gyógyszerek nem segítenek, ezért intenzíven kereste az alternatívákat. Teánkra a Facebookon talált rá, és amióta issza azt, azóta megszűntek a kínzó tünetei. Az UKKO Reflux Teakeverék szerinte sokat tett azért, hogy élete kényelmesebb legyen.

Helga véleménye a Reflux Teáról

Helga reflux betegségét évekkel ezelőtt diagnosztizálták a gasztroenterológián, de mivel nem akart gyógyszereket szedni természetes megoldást keresett. Így talált rá az UKKO Reflux teára. Azóta tünetmentes, sőt, a Reflux tea mellett már a Fogyasztó Teát és a Változókori teát is fogyasztja minden nap. (Helga beszámolójának kicsit gyenge a hangminősége, ezért feliratoztuk a videót.)

Sarolta véleménye a Reflux Teáról

Sarolta több mint tíz éve küzdött a refluxbetegséggel, és sajnos a savlekötők már nem használtak: a gombóc a torkában elviselhetetlenné vált, és beszélni se tudott. Pedig nagyon szeretett volna unokájának énekelni, akit csak ritkán lát, és akinek annyira szeret kedveskedni. Az UKKO Reflux Teakeverék fogyasztásával viszont saját elmondása szerint megszűntek a tünetek, és jobban érzi magát. Azóta a hangja is visszajött, és végre tud énekelni kisunokájának.

Enikő véleménye a Reflux Teáról

A reflux legyőzhető, avagy ilyen egy megható emberi történet a probléma mögött. Enikő majdnem 10 éve küzdött már a betegségével, amikor megismerte a Reflux Teakeveréket, és – az ő szavaival élve! – a megoldás az életét változtatta meg. Érdemes meghallgatni az ő sztoriját is, hiszen sokan magukra ismerhetnek...

Péter véleménye a Reflux Teáról

Péter eredeti szakmáját tekintve kürtművész, és a nyugdíj előtti utolsó 10 évét karmesterként töltötte, ami – ahogy ő mondja – nem volt éppen stresszmentes foglalkozás. A reflux pedig emiatt nemcsak kialakult, de a nyugdíj után meg is maradt, és bár a férfi több gyógyszert is kipróbált, egyik sem segített rajta. Saját elmondása szerint viszont a Reflux Tea fogyasztása óta rengeteget javult az állapota. Még a megkezdett út elején jár, de már érzi, hogy tart valahova.

Ferenc véleménye a Reflux Teáról

Emberi történetek a problémák mögött: a májusi UKKO Nyílt Napot azért szerveztük, hogy még jobban megismerhessük a vásárlóinkat és az ő motivációjukat. Nagyon jó érzés volt hallani, hogy a teakeverék milyen sokat segített évtizede fennálló betegségeken, és hogy az miképp változtatta meg az azt fogyasztók életét. Ferenc rövid történetét is érdemes megismerni, hiszen sokan küzdenek hasonló problémákkal.

 

5 refluxbarát zöldség (smoothie receptekkel)

5 refluxbarát zöldség

5 zöldség, amit refluxosként is bátran fogyaszthatsz, ráadásul ezekből a finomságokból isteni turmixok készíthetők, amikhez most tippeket is adunk.

Részletek
Refluxos vagyok. Ihatok kávét?

Refluxos vagyok. Ihatok kávét?

Utánajártunk a kávé és a reflux kapcsolatának, és megválaszoltuk a kérdést, ami sok érintett refluxost foglalkoztat: szabad vagy nem szabad kávét inni refluxosként?

Részletek
Reflux tünetek, kezelés, megoldások

Reflux tünetek és megoldások

Ha szeretnéd tudni, érintett vagy-e, olvasd el a cikkünket, amiben segítünk Neked felismerni a tüneteket, elmondjuk a kockázatokat és azt is, hogy mit tehetsz a reflux ellen!

Részletek
Reflux diéta recept: Reflux-űző Szuperturmix

Reflux diéta: Reflux-űző Szuperturmix

Ezt a hűsítő és ízletes italt, ihatod reggel, akár reggeli helyett is, de egy könnyű nyári vacsora mellé is fogyaszthatod, a reflux-űző hatás garantáltan nem marad el.

Részletek
Reflux diéta recept: Zabkása refluxosoknak

Reflux diéta: Zabkása refluxosoknak

A reggeli gyümölcsös zabkása finom és egészséges reggeli, igazi napindító energiabomba, tele rostokkal, szénhidráttal és nyákanyagokkal. Ideális étel refluxosoknak, de bárki bátran fogyaszthatja.

Részletek

Útmutató Refluxosoknak

Letölthető E-könyvünkből megismerheted a refluxot, hogy miként alakul ki, mik azok tényezők, amik segítik a reflux kialakulását, hogy mi mindent tehetsz ellene és hogyan kerülheted el.

Részletek

Tudj meg mindent a refluxról!

Pontosan mi is az a reflux, milyen gyakori, miért alakul ki, melyek a hajlamosító tényezők és a tünetek, amikre oda kell figyelni?

Részletek

Ismerd meg az emésztőrendszered!

Hogy minél jobban megértsd a refluxbetegséget, ahhoz némi anatómiai ismeretre is szükségünk van. Vizsgáljuk meg az emésztőredszered felépítését!

Részletek

Egy falatka története

Hogyan működik a csodálatos emésztőrendszer? Kövessük egy falat útját, és nézzük meg, hogy mi történik vele?

Részletek

Így küzdj a reflux ellen!

Ismerd meg a reflux 10 legfontosabb szövetségesét! Ha őket kiiktatod, félig már megnyerted a háborút.
10 dolog amit kerülnöd kell, ha refluxod van.

Részletek

10+2 étrendi tipp reflux ellen

Összegyűjtöttem azokat az étrendeddel kapcsolatos tippeket, amelyek betartásával, hatékonyan veheted fel a küzdelmet a reflux ellen.

Részletek

Instant megoldások reflux ellen

Van néhány olyan egyszerű, de gyors enyhülést hozó és hosszú távon is alkalmazható megoldás, amit te is kipróbálhatsz. Ismerd meg őket!

Részletek

Ne temesd magad!

Sajnos sok ember a betegségek és nyavalyák esetén elkezdi „temetni magát”, és a „nekem mindegy, refluxom van” alapon nem sportol. Ne ess ebbe a hibába!

Részletek
 
 

4 gyermekes családapa, Celluláris Medicina Tanácsadó, a Természetes Gyógymódok Szakértője, az UKKO Tea családi vállalkozás tulajdonosa.

Neked ajánljuk

Útmutató refluxosoknak

Reflux kisokos

A csodálatos zöld tea

Teák és gyógynövények

Napi egy alma az orvost távol tartja?

A természetgyógyász tanácsai

 
Copyright 2013-2019  |  UKKO Hungária Kft.