Johnny Depp a zöld teára esküszik

Johnny Depp napjaink egyik legfelkapottabb színésze, és sokak abszolút kedvence. Számtalan filmben játszott, amelyekkel világszerte mosolyt tudott csalni az emberek arcára. Hiszen ki ne ismerné pl. a Csokoládét, a Karib-tenger Kalózait vagy korai munkái közül az Ollókezű Edwardot.

Ráadásul kiderült, hogy a színész nagyon szeretheti a teát!

Annyi legalábbis biztos, ha fogyásról van szó Johnny Depp a zöld teára esküszik. Nem, nem arról van szó, hogy a színész valaha is elhízott volna, csak egy 2011-ben forgatott film kedvéért kellet leadnia néhány kilót, rövid idő alatt.

A szóban forgó film Tim Burton, az Éjsötét árnyék (Dark Shadows) című misztikus vígjátéka, amelyben színészünk karaktere egy néhány száz éve halott finom úriember, aki napjainkban, sírjából kikelve újra életre kel. Barnabas Collins figuráját pedig, egy hófehér bőrű, vékony csontos alakként képzelték el, ehhez kellett Johnny Deppnek "hozzáfogynia".

Mr. Depp, a cél érdekében egy extrém diétába kezdett, amiről számos lap is beszámolt akkoriban. A híressé vált diéta lényege, hogy gallonszámra itta a zöld teát, ami közismert zsírégető hatásáról, és mellette, kizárólag olyan alacsony fruktóz tartalmú gyümölcsöket fogyasztott, min például az ananász és az eper. Az eredmény nem maradt el, amint azt a képen is láthatjátok. A film egyébként remek lett!

Ezt a diétát hosszútávon biztosan nem javasoljuk neked. Persze, ha mondjuk rövid határidős esküvői ruha - vagy hasonló - problémád lenne, akkor azért kipróbálhatod, mert rövid távon mindenképpen hatásos. Ha ilyesmire adnád a fejed, a szimpla zöld tea helyett próbáld ki a sokkal hatékonyabb UKKO Fogyasztó Teakeveréket (ami természetesen szintén zöld tea alapú). Fogyi teánk fogyasztásával és Johnny Depp gyümölcsdiétájával, az eredmény nálad sem fog elmaradni!

Kellemes teázást és eredményes fogyást kívánok!

 

Teázz, mint egy sztár: Ewan McGregor

Ewan McGregor-t sokak generációjának legjobb színészeként tartják számon. Hiszen felsorolni is nehéz lenne mennyi filmben játszott... de vajon miköze van a teához?

Részletek

A teázás hangjai

A teázásnak számtalan olyan tulajdonsága van, amely örömet okozhat nekünk, ezért is szeretik olyan sokan. De mi a helyzet a teázás hangjaival?

Részletek

Angol teázási szokások

Cikkünkből megtudhatod, hogy mennyi teát isznak a britek, és azt is, hogy valójában milyen egy igazi angol tea.

Részletek

Donald Normann teáskannái

Donald Norman „Emotional Design” című könyvében arra a kérdésre keresi a választ, hogy az emberek, miért szeretnek, vagy éppen utálnak tárgyakat.

Részletek

Teázz mint egy sztár: Noel Gallaghar

Noel Gallagher, a volt Oasis frontembere szerint, nála senki sem szeretheti jobban a teát, ezért is választottuk ki őt a következő sztár teásnak.

Részletek

Illatos teák

Miért is fontosak az illatok és az illatos teák? Az illatoknak jelentős és azonnali hatásuk van a gondolkodásunkra és a viselkedésünkre.

Részletek

Teázz mint egy sztár: John Lennon

John Lennon gyakran adott hangot a tea imádásának. Három számot is írt, amiknek a szövegeiben szerepel a tea.

Részletek

Török teázási szokások

Törökország a kávéról ismertebb, mint a teáról, de az utóbbi italt fogyasztják a leggyakrabban, és a tea elhanyagolhatatlan kelléke a mindennapoknak.

Részletek

Tea kedvelő költőnk: Kosztolányi Dezső

Nyugatos íróinkra elsősorban a kávéházi élet volt jellemző. Tulajdonképpen akkor, miért is gondolnánk a teára? A válasz egyszerű: Kosztolányi Dezső.

Részletek

Sherlock Holmes, a teás detektív

Mai híres teásunk, Sir Arthur Conan Doyle fiktív hőse, aki titokzatos ügyek százait oldotta meg. Megoldásuk közben, pedig ennél is több teát fogyasztott el.

Részletek
 
 

4 gyermekes családapa, Celluláris Medicina Tanácsadó, a Természetes Gyógymódok Szakértője, az UKKO Tea családi vállalkozás tulajdonosa.

Neked ajánljuk

Útmutató refluxosoknak

Reflux kisokos

A csodálatos zöld tea

Teák és gyógynövények

Napi egy alma az orvost távol tartja?

A természetgyógyász tanácsai

 
Copyright 2013-2019  |  UKKO Hungária Kft.