Teázás kellékei

Ahhoz, hogy megtapasztaljuk a teázás valódi élményét, arra is oda kell figyelnünk, hogyan és miben szolgáljuk fel az italt. Egy forró tea sokkal jobban esik egy szép kerámiacsészéből, mint egy futtában a polcról lekapott bögréből. Kínálatunkban megtalálod a teázás nélkülözhetetlen kellékeit, amelyek mindegyikét egyedi design és forma jellemez.

Kerámiák

Élvezd kedvenc teáidat különleges, egyedi kerámiáinkból! Az egy magyar keramikus által készített bögrék, szűrős bögrék, csészék és alátétek, citromlékiöntők, teáskannák és mézescsuprok alapanyaga és a máz sem tartalmaz semmilyen káros anyagot, így a gyerekek is nyugodtan elfogyaszthatják belőle a teát a reggeli lekváros kenyér mellé. Az egyedi kerámiák ajándéknak is kiválóak teakedvelő ismerősei számára, bármilyen alkalomra.

Teázási eszközök

Egy német cég kizárólagos forgalmazójaként más teázási kellékeket is kínálunk. A papírfilterek, szűrők, szűrős hőálló üvegkancsók, üvegpoharak, rozsdamentes acélból készült teamelegítő mécsestartók, duplafalú poharak, kulacsok és termoszok, üveghatású műanyagból készült szűrős jegestea-készítő kancsók egyszerűbbé és kellemessé teszik a teázást, így az valóban élmény, nem pedig hosszadalmas tortúra lesz. Szűrős termékeink zárható szűrővel (tea control) rendelkeznek, így teázás közben nem kell időről időre kivennünk azt, hanem egyszerűen elfordítjuk, így lezárjuk a poharat vagy kancsót.

Copyright 2013-2019  |  UKKO Hungária Kft.